Καινοτόμος σχεδιασμός με έμφαση στην αξιοπιστία

Τα ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού της GREE είναι καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματικού χώρου.

Λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο

Ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού U-Match & T-Fresh

Εξελιγμένος
σχεδιασμός &
αξιοπιστία

Κάθε χώρος έχει τις δικές του ξεχωριστές απαιτήσεις και προδιαγραφές και η GREE έχει τις λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο.Η GREE, βάζοντας τις ανάγκες των πελατών της στο επίκεντρο, επενδύει στο σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.
Δημιουργεί μια καλύτερη ποιότητα ζωής για κάθε άνθρωπο, για κάθε χώρο σε όποιο μέρος του

πλανήτη και εάν ζει. Έτσι μπορείτε να νιώθετε όχι μόνο την άνεση αλλά και ένα αίσθημα ευεξίας σε ένα χώρο με ιδανικές συνθήκες. Αποστολή της GREE είναι να κατασκευάζει προϊόντα τα οποία δημιουργούν το ιδανικό κλίμα σε κάθε χώρο. Ξεχωρίζει για την υψηλή τεχνολογία των προϊόντων της, την καινοτομία και το διακριτικό σχεδιασμό τους. Συνδυάζει το πνεύμα καινοτομίας με το πάθος για ένα καλύτερο μέλλον. Η δέσμευσή της, σε ό,τι κι αν κάνει, είναι η
προστασία του περιβάλλοντος και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Για τους λόγους αυτούς είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως με πάνω από 400.000.000 ικανοποιημένους πελάτες σε περισσότερες από 160 χώρες. Ένα στα τρία κλιματιστικά που πωλούνται στον κόσμο, κατασκευάζονται από τη GREE!!!

Τα ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού της GREE είναι ιδανικά για την ψύξη & θέρμανση επαγγελματικών χώρων. Προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλά επίπεδα άνεσης. Η GREE διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μοντέλων που ταιριάζουν σε όλες τις απαιτήσεις.

Τα προϊόντα μας

Κασέτα Κυκλικής Ροής 360°

Εξελιγμένος ηλεκτρικός σχεδιασμός για αποδοτική λειτουργία

Μονάδα δικτύου αεραγωγών

Ευέλικτη εγκατάσταση και δυνατότητα επιλογής της εξωτερικής στατικής πίεσης

Μονάδες Δαπέδου / οροφής

Μεγάλη ευελιξία με 2 επιλογές εγκατάστασης

Μονάδες τοίχου

Κομψός σχεδιασμός για χώρους χωρίς ψευδοροφές

Μονάδες αεραγωγών μεγάλης ισχύος

Συμπαγής σχεδιασμός με μεγάλη ευελιξία συντήρησης

Μονάδα τύπου Ντουλάπας T-Fresh

Ιδανική ατμόσφαιρα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Καινοτόμα συστήματα υψηλής τεχνολογίας

Η εταιρεία μας σας παρέχει 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του κλιματιστικού και 5 χρόνια για τον συμπιεστή της συσκευής. 

Το R32 είναι το ψυκτικό μέσο επόμενης γενιάς με 68% λιγότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη από ότι το ψυκτικό μέσο R410Α.

Το R32 πετυχαίνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης τόσο σε μερικό φορτίο όσο και σε συνθήκες πλήρους φορτίου. Το R32 δεν είναι μείγμα, επομένως ανακυκλώνεται εύκολα.