Δημιουργώντας
ένα καλύτερο
περιβάλλον

H GREE Electric Appliances Inc. of Zhuhai ιδρύθηκε το 1991 και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών στον κόσμο με 90.000 εργαζόμενους και με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες.

 

Είναι από τις λίγες εταιρείες που καλύπτει με ιδίους πόρους όλα τα στάδια έρευνας & ανάπτυξης, κατασκευής, marketing και service των προϊόντων που παράγει.

400,000,000

Πελάτες

Παρουσία σε160 χώρες

Η GREE διαθέτει εννέα κέντρα παραγωγής, επτά στην Κίνα και δύο στη Βραζιλία και το Πακιστάν. Από το 1996 η εταιρεία διατηρεί την πρώτη θέση σε όγκο πωλήσεων και παραγωγής τόσο στην εγχώρια αγορά της Κίνας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η φιλοσοφία της επικεντρώνεται στην τεχνολογική εξέλιξη και τελειοποίηση των προϊόντων και των συστημάτων παραγωγής, όπως επίσης και στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εξαρτημάτων και παραγωγής. Σήμερα η παραγωγή περιλαμβάνει 4 βασικούς τομείς, τον οικιακό, τον ημικεντρικό, τον κεντρικό κλιματισμό και τις αντλίες θερμότητας, με 30 κατηγορίες και 1.100 διαφορετικές σειρές κλιματιστικών, από τις πιο μικρές των 5.000 Btu/h μέχρι τις πιο μεγάλες,

ισχύος 24.570.000 Btu/h για επαγγελματικές εφαρμογές. Παράλληλα, κατασκευάζει προϊόντα κλιματισμού για ναυτιλιακές εφαρμογές. Η αυξανόμενη ζήτηση οδήγησε την GREE να επεκταθεί στην παραγωγή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, συμπιεστών και άλλων μερών, μέσα από 7 θυγατρικές εταιρίες.

Η GREE Electric Appliances Inc. κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή συστημάτων κλιματισμού παγκοσμίως. Το 2021 η GREE Electric Appliances Inc. κατατάσσεται στη 252η θέση στη λίστα του Forbes Global 2000.

Τεχνολογία και Kαινοτοµία

Ως πρωτοπόρος της παγκόσμιας αγοράς η εταιρεία επενδύει στην καινοτομία, απασχολώντας πάνω από 15.000 μηχανικούς στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης. Σε παγκόσμιο επίπεδο έχει κατοχυρώσει περισσότερες από 2.000 ευρεσιτεχνίες.

Η ανάπτυξη καινοτομιών και υψηλή τεχνολογίας προϊόντων αποτελεί βασικό πυλώνα της GREE. Ανέπτυξε και κατασκεύασε 12 «παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα» τα οποία έχουν οδηγήσει την εξέλιξη της βιομηχανίας κλιματισμού:

• συμπιεστές 1Hz
• κλιματιστικά με οικολογικό ψυκτικό υγρό R290
• εξολοκλήρου DC Inverter VRF συστήματα
• μόνιμου μαγνήτη inverter φυγοκεντρικά chiller
• inverter συμπιεστές 2 σταδίων
• inverter φυγοκεντρικά chiller τροφοδοτούμενα απευθείας από φωτοβολταϊκά πάνελ
• μαγνητικής ανάρτησης inverter φυγοκεντρικά chiller,
• VRF τροφοδοτούμενα απευθείας από φωτοβολταϊκά πάνελ

1,000,000 m2
Zhuhai Headquarters

19+ Factories 
in Headquarters

100,000 m2
Zhuhai R&D Center